How to dance better

Com ballar millor

Per a molts, el ball és una mera activitat lúdica, una manera fora de la rutina. Per a altres, és un moment de descàrrega, alliberament del cos i relaxació. I per a altres persones, és una forma de viure, d’expressar-se.

Però és ben sabut que el ball no és alguna cosa senzill, requereix constància, coordinació, memòria, esforç i necessiteu classes. Per tant, analitzem algunes tècniques que us ajudaran a millorar les vostres habilitats de ball, d’una manera senzilla i fins i tot divertida.

Escolta la música
Sembla obvi, però us puc assegurar que molta gent oblida la música quan comença a moure’s. Moltes coses estan dissociades amb la dansa, i una d’elles aprèn a fixar-se en la música i els moviments. Quan balles, el ritme és el més important, és el que et marca el cop que has de donar.

Si heu triat una cançó, escolteu-la només un parell de vegades. Aprendre els ritmes, el ritme i, a continuació, començar a ballar, tractant de prestar atenció a la música també. Veureu millor la coordinació a l’instant.

Practica!
Sembla un clàssic, que si vols millorar alguna cosa que has de practicar, però és completament cert. El ball és pràctica. Intenta configurar una rutina, on practiques el ball almenys tres cops per setmana, fins i tot si fa mitja hora. Aquesta constància es reflectirà en els vostres moviments. Els músculs i el cervell han de coordinar-se per aprendre nous moviments, diferents dels que normalment fem en la nostra vida quotidiana. Per això cal practicar. Si fixeu aquesta rutina, veureu de tant en tant que un dia, el vostre cos respondrà per si mateix. I una vegada que heu après els moviments, són més fàcils de mantenir i no oblidar-se.

Mira vídeos tècnics
El ball és llibertat, però si balles un estil particular, has de respectar la seva tècnica. Solen ser normes molt simples, una vegada que les apliqueu, veureu com surt la resta dels moviments per si mateixos. Cal comprendre que aquesta tècnica no es va fer pel seu propi compte, sinó per facilitar la resta dels moviments. Si no teniu classes o, si sou autodidactes, preferiu veure vídeos a Internet. La tecnologia ha crescut i ens permet tenir molta informació al nostre abast. Hi ha molts vídeos a Internet sobre tots els estils de ball que han estat i encara estan disponibles. Estudiar-los i aplicar-los a la teva rutina per millorar les teves habilitats i coneixements.
Diverteix-te. Diverteix-te.

Sí, la dansa sol ser recta, sobretot alguns estils. No és una cosa que es pren a la lleugera, i sempre cal abordar-la amb respecte. Però encara és un art, un mitjà d’expressió corporal i una manera de moure el cos que té tantes restriccions de moviment en la vida quotidiana. Una vegada que se senti còmode ballant, realment deixa anar, i tenint en compte la resta de punts, veurà que les seves habilitats milloren als núvols. Finalmente, recomendamos visitar o site da www.asisebaila.com

Deja un comentario