Com entrenar el vostre gos correctament

Està cansat de la seva mascota sempre aconseguint la seva casa bruta, tornant catifes trencades trencades, saltant sobre vostè o els seus convidats amb les seves mans, deixant el sofà ple de cabell, fent el seu negoci a qualsevol lloc de la casa, fent-li fams en qualsevol moment, en qualsevol moment i altres desastres. Dret?

De vegades penses en l’abandó durant un temps, però recordes que és part de la teva família i t’agrades molt aquest terratrèmol de quatre potes, i només et resignes a mirar-lo mastegar a les sabates com un bar de dolços. Mantingueu la calma, encara teniu l’esperança amb aquests trucs útils que podeu utilitzar per entrenar al vostre amic de quatre potes sense ser l’educador canino «The Dog Charming Guy».

 

Primer de tot, i recorda el seu nom

Un dels primers passos és que el vostre gos sap el seu nom, o com es dirigeix, generalment triga de 3 a 8 dies a conèixer el seu nom. Això és important perquè, d’altra manera, sabreu quan es dirigeix ​​a ell, ja sigui per trucar-li, felicitar-lo o admetre-lo.

Ordres clares i tranquil·les

Quan ordeneu alguna cosa de la vostra mascota, heu de fer-li comprendre el que voleu que faci, o el que no vulgueu fer, confondre-lo amb ordres diferents o amb un ordre que ell / no entén només li farà perdre l’atenció i el control. Un consell és trucar-li pel seu nom, mirar-lo a l’ull mentre encara està, i ordenar-li quelcom que pugui fer, perquè el procés d’aprenentatge sigui més ràpid.

Mantingueu-lo recte i eviteu l’afecte

Fins i tot si la seva tendra cara petita obliga a acariciar-lo i elogiar-lo, durant la sessió d’aprenentatge, el millor és serser davant la seva mascota, si es comporten afectuosament, no es farà cap ordre en seriós, però com un joc, imagineu que un sergent donant ordena a un escamot quan els somriu o el seu to de veu és amable, fora de lloc, no?

Utilitzeu el premi com a estratègia

Quan li ensenyeu, preneu-li algunes dinars o croquetes, recompenseu-ho quan faci l’acció correctament i eviti donar-li la seva recompensa, si no ho fa, això farà que estigui acostumat a dur a terme sempre l’acció que li demana que faci, fins a un temps arriba quan no necessites recompensar-lo.

Sigues pacient

No es desespere durant l’entrenament, eviteu mostrar frustracions o molèsties, això pot ser contraproduent i, sobretot, mai no toquis la teva mascota. Eviteu la violència. Sigues pacient i constant i gaudeix dels resultats.

La formació de la seva mascota és un treball dur, que pot trigar molt de temps si no ho fa correctament, però molt probablement amb aquests trucs el vostre gos pot ser el model del bloc, sense haver d’enviar-lo a una escola de formació.

Per mes informació et recomanem visitar www.perropositivo.com

Deja un comentario